OO

Beste chiroluitjes,

 

Na een geweldige zomer vol spetterend bivakgeweld dient er zich vanaf vandaag een nieuw chirojaar aan. Te beginnen met de startdag vandaag belooft het de komende weken niet alleen kouder, maar ook drukker te worden. Zoals bij het begin van elk schooljaar verschijnen ook volgende week de weelderige kermisattracties in onze Opperstraat. Sinds enkele jaren wordt dit kermisweekend door ons aangekleed met ‘Kermis De Kikker’.  Dit jaar staan we weer paraat, maar deze keer gaan we voor de volle drie dagen! Dat wil zeggen dat wij vrijdag 1 oktober onze tent openen met een party om ‘U’ tegen te zeggen,  zaterdag 2 oktober aansluiten met een chirocafé in de verwarmde tent, waar u kan genieten van rythm ’n blues en uiteraard kermisgewijs ook nog eens stevig kan doorzakken… En tenslotte but not least kunt u zondag 3 oktober bij ons terecht om nog wat na te chillen en dat met een optreden van niemand minder dan ‘Bram&Lennert’. Deze heren veranderden onze tent vorig jaar in een waar volksfeest!

Allen daarheen?! Woot Woot!

 

Als we dan eenmaal uitgefeest zijn…draven we binnenkort aan met een uitstap naar Bellewaerde. Een jaarlijkse uitstap naar een pretpark, bij de aanvang van het chirojaar, zoals de traditie het voorschrijft.

Over traditie gesproken. Bij een overgang naar een hogere groep kan er zich wel eens een doop aandienen. Verf en rotte eieren op je nieuwe jas?! OMG! Wij trachten het dragen van een volledig chiro-uniform te stimuleren en moedigen een zondagse fashionshow af!

Vergeet je ook zeker niet in te schrijven voor het nieuwe chirojaar. Verzekerd van een héél jaar kick-ass dolle pret en ook gewoon verzekerd voor slechts €25.

 

PARTYPEOPLE! We verwachten jullie allemaal voor een knaller dat plaatsvindt volgend weekend op de binnenkoer van het gemeentehuis! Verder wensen we iedereen een zalig chirojaar toe bij Chiro Likert.

 

Tot Kermis De Kikker!

 

De leiding

 

 

Can we pretend that airplanes

In the night sky

Are like shooting stars

I could really use a wish right now

Slovensky Raj 2010

CHIRO LIEDEKERKE 2010 – 2011

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: